• Телерик Академия стартира ново съкратено и безплатно обучение

    Телерик Академия стартира ново съкратено и безплатно обучение

    Telerik Academy стартира нова програма за подготовка на млади софтуерни специалисти, която ще продължи 6 месеца. Курсистите ще получат сертификат.

    Телерик Академия стартира ново съкратено и безплатно обучение

    Telerik Academy стартира нова програма за подготовка на млади софтуерни специалисти, която ще продължи 6 месеца. Telerik Academy е водеща образователна организация, даваща по-разширени знания на всеки, имащ интерес в ИТ сектора. Курсистите, завършили успешно шест месечната програма ше получват сертификат.

    Обучението, както винаги е безплатно. Този път, обаче е насочено към хора, които имат базови познания по програмиране, но искат да надградят знанията си и да започнат кариера в ИТ сектора.

    Telerik Academy Alpha е ключова иновация за Telerik Academy. Alpha използва съвсем нов метод на обучение, който съкращава времето за обучение от 12 на 6 месеца. Курсистите ще получат същия набор от знания и умения, но много по-бързо, тъй като Alpha ще използва световнопризнати методи за преподаване и по-ефективна програма.

    Тези, които искат да се включат в съкратения курс на Telerik Academy трябва да притежават базови познания по програмиране със C#. Не се изисква предишен професионален опит. Присъствието е задължително, тъй като програмата е интензивна.

    Тъй като курсът е доста привлекателен за всеки, който желае да стартира кариера в този сектор, Академията на Телерик ще даде възможност само на 25 човека да се включат в съкратената Alpha програма. Формата за кандидатстване ще бъде отворена до 7 юни. Всеки желаещ трябва да изпрати CV и мотивационно писмо. След този първи етап, одобрените ще се явят на изпит по програмиране със C#. Успешно преминалите теста ще бъдат поканени на интервю, на което ще бъде оценена мотивацията им и нивото им на владеене на английски език.

    Старта на Академията е на 26 юни и ще се провежда всеки ден. Курсистите ще имат по една седмица почивка на всеки 5 седмици обучение. Курсистите ще имат възможност да работят по реални проекти сами или в екип. Обучението ще се спре и на теми като предприемачество, личностно развитие и поведенчески умения.

    В началото на тази година Telerik Academy се отдели като самостоятелна организация и партньор на всички компании в ИТ индустрията в България. От старта на Софтуерната Телерик Академия през 2009г. над 4700 души са взели участие.
    „Телерик Академия натрупа огромен опит през годините. Благодарение на него, на иновациите и новата програма ще успеем да съкратим обучението на 6 месеца. Така курсистите ще могат да започнат своя летящ старт в кариета много по-бързо.“, коментира Михаил Вълков, генерален мениджър на Telerik Academy.

    IT сектор Telerik Academy Alpha Telerik Academy Софтуерна Телерик Академия безплатно обучение за програмисти

    Оценка на новината

    5.00