• Излезе първо класиране за стажовете в държавна администрация

    Излезе първо класиране за стажовете в държавна администрация

    Класирането от Програмата за летни студентски стажове в държавна администрация вече е достъпно.

    Излезе първо класиране за стажовете в държавна администрация

    Класирането от Програмата за летни студентски стажове в държавна администрация вече е достъпно. Програмата включва над 1200 стажа в 44 сектора. Българските студенти могат да проведат своите стажове в държавната администрация на всички нива в цяла България.

    Стажантите ще получат реален практически опит и ще получат повече информация за работата в държавна администрация. Излязлото вчера класиране е първо и стажа си могат да потвърдят кандидатите класирани на първо място. Тези, които са класирани на първо място за повече от един стаж трябва да потвърдя кой стаж предпочитат.

    Потвърждението става онлайн през личния профил на кандидата в сайта на програмата. Потвърждения се очакват до 4 юни. Кандидат, който не е потвърдил стажа си до 4 юни автоматично отпада от програмата и предоставя мястото си на следващия кандидат.

    Второто класиране се очаква на 8 юни. Всички стажове ще се проведат в периода юли, август и септември, а срокът им е от 10 до 45 дни.

    студентски стажове Държавна администрация летни стажове Програма за летни стажове класиране на Програмата за летни стажове

    Оценка на новината

    5.00