• Безплатно настаняване в луксозни имоти за всички пътешественици, които обичат животните

    Безплатно настаняване в луксозни имоти за всички пътешественици, които обичат животните

    Кой не иска да има възможност да пътува често и да отсяда в луксозни имоти?

    Безплатно настаняване в луксозни имоти за всички пътешественици, които обичат животните

    Кой не иска да има възможност да пътува често и да отсяда в луксозни имоти? Е, луксозните хотели са доста скъпи и не всеки от нас може да си позволи да отдели огромна сума пари, само за да има вана в банята и плазма в спалнята.

    Имаме една добра новина. Компанията Trusted Housesitters има една изключително интересна идея. Чрез компанията можете да се настанявате в луксозни имоти, къщи, имения и апартаменти срещу само $100 на година.

    Има и уловка, ако условието може да се нарече точно така. Наемателите на жилището ще трябва да се грижат за чужди домашни любимци. Идеята е толкова просто, колкото и гениална. Trusted Housesitters свързва пътешествениците, които имат животни и се чувстват виновни, че ги оставят с други пътешественици, които с удоволствие биха се грижили за тях.

    За да Ви се доверят, обаче трябва да си изградите добра репутация. Това не е трудно ако обичате да се грижите за животните. Конкуренцията е огромна. Има хора, които са готови да напуснат сегашната си работа и да се посветят в настаняването в луксозни имоти и грижата за домашни любимци.

     

    луксозни имоти домашни любимци настаняване пътешествеия Trusted Housesitter

    Оценка на новината

    0