• Uber отваря работни места в София

    Uber отваря работни места в София

    Обява в сайта на Uber показва, че компанията търси софтуерни специалисти в България.

    Uber отваря работни места в София

    Обява в сайта на Uber показва, че компанията търси софтуерни специалисти в България. Uber се нуждае от трима души, които ще работят в отдела по данъци и спазване на регулаторните изисквания. Отделът е базиран в София.

    Две от посочените позиции са за софтуерни инженери, а третият човек ще заеме позицията на мениджър. Миниджърът ще има за задача да наблюдава екипа си от инженери, които работят по ключови възможности за доставка и пътуване. Мениджъра ще контролира всички процеси – от изчисляване на данъчна ставка до издаване на документи.

    За да кандидатствате по позицията за мениджър трябва да имате поне 5 годишен опит в сферата на инженерните науки. Нужни са Ви и лидерски умения, разбира се.

    Софтуерните инженери, които ще работят за Uber трябва да имат опит в JavaScript, Java Go и Phyton. Познанията за облачни архитектури и дейта центрове са предимство.
    Uber оперира в над 600 градове по целия свят. Компанията предлага услуги за споделено пътуване и доставки.

    Вероятно компанията щеше да извършва дейност в още повече страни ако не беше забранена в редица държави, включително и в България. Причината е, че услугата на Uber се конкурира с обикновените таксиметрови такива.

    нови работни места Uber таксиметрови шофьори софтуерни инжерни работа в Uber

    Оценка на новината

    5.00