• Номинираме стартъпи за наградите на CESA до 20 юни

    Номинираме стартъпи за наградите на CESA до 20 юни

    Финалът на Central European Startup Awards (CESA) за Централна и Източна Европа за пръв път ще се проведе в София.

    Номинираме стартъпи за наградите на CESA до 20 юни

    Финалът на Central European Startup Awards (CESA) за Централна и Източна Европа за пръв път ще се проведе в София. През ноември всички български стартъпи, които са избрани на национално ниво ще премерят сили с най-успелите стартъпи.

    CESA ще свърже бизнеса и предприемачите от Чехия, Сърбия, Словакия, Румъния, България, Унгария, Румъния и други. Финалите на регионално и национално ниво в България са организирани от Асоциация на българските лидери и предприемачи (ABLE).

    Компаниите могат да номинират стартъпи до 20 юни. Стартиращите компании могат да участват в различни категории, сред които „Стартъп на годината“, „Най-добро споделено работно пространство“, „Основател на годината“, „Инвеститор на годината“, „Най-добър стартъп“ и много други.

    В следващия етап жури, съставено от най-видните предприемачи и лидери в страната ще определи кои са най-добрите кандидати във всяка категория. След това публиката отново може да се включи, за да избере само по един кандидат от категория.

    Предпоследният етап е националният финал, който ще се проведе през септември. Победителят ще представи България на международния финал на CESA. Журито ще избере най-добрите компании от Централна и Източна Европа на 23-ти ноември. Победителите ще се състезават на глобално ниво през 2018г. на Global Startup Awards.

    Central European Startup Awards (CESA) CESA стартиращи компании стартъп на годината

    Оценка на новината

    0