• Какво е QLA? (Част 4)

    Какво е QLA? (Част 4)

    QLA не е за всеки

    Какво е QLA? (Част 4)

    QLA не е за всеки. Къде е уловката? Ако можете да гледате епизоди от семинарите на Quantum Leap Advantage (QLA) в замъка Гутри и да четете информация за семинара на уебсайта му безплатно, защо вече повечето от нас не са станали милиардери?

    Първо, за да постигнете успех, трябва да промените очакванията си, да определите целите си и да излезете от зоната си на комфорт. Не всеки обича да се взира в бездната и да се сблъсква с най-мрачните си страхове. Не всеки иска да получи неудобство и да промени старите навици, дори ако тези промени ще ги повишат до съвсем ново ниво на доходите.

    Второ, те трябва да изпразнят чашата си и да се ангажират да научат нов начин на мислене. QLA, тази, която намирате на уебсайта на Дан, показва няколко аудио и видео презентации. Проблемите, които Дан разглежда на тези семинари, са най-критичните проблеми в бизнес общността.

    Някои от темите, обхванати от QLA на Дан, са митовете, лъжите и дезинформацията, подхранвани ни години наред от самозвани гурута за успех; важността на общуването с единомислещи хора, които също са с висока ефективност; и как можете да поддържате фокус като лазерен лъч.

    Методологията на QLA (7 стъпки към супер успех)

    1) Създайте Ваша лична основа за успех.

    2) Изяснете визията си - кристално чист ли сте?

    3) Изградете си възприятие - възприятието е реалност.

    4) Създайте Вашия екип-мечта в бизнеса и живота.

    5) Опишете Вашият квантов план за скок.

    6) Платете си.

    7) Създайте Ваша стратегия за излизане

    Трето, хората, които наистина искат да променят живота си и да достигнат ново ниво на доходи, ще го направят. Благодарение на бизнес съветите на Дан за това как да доминирате във вашата индустрия и да създадете печеливш бизнес, ще успеете да постигнете високи нива и огромни печалби.

     

    успешен Дан Пенья QLA

    Оценка на новината

    0