• ecta организира онлайн конференция на 9 юли за телеком пазара у нас

    ecta организира онлайн конференция на 9 юли за телеком пазара у нас

    Пилотно издание е посветено на България и ще се състои на 9 юли от 10 до 14 часа

    ecta организира онлайн конференция на 9 юли за телеком пазара у нас

    Европейската асоциация за конкурентни телекомуникации ecta стартира поредица от онлайн събития под името "ecta Country Focus", като всяко от тях ще е с фокус върху конкретна държава от ЕС.

    Пилотно издание е посветено на България и ще се състои на 9 юли от 10 до 14 часа. Темата на събитието е „Транспониране на Eвропейския кодекс за електронни съобщения в България“. Целта на онлайн конференцията е да събере всички гледни точки за състоянието на телеком пазара у нас и да очертае възможностите му за развитие.

    Сред потвърдилите участието си на конференцията са: Веса Терава, и.д. Директор, Генерална дирекция „Съобщителни мрежи, съдържание и технологии“ в Европейска комисия, евродепутатът Ева Майдел, зам.-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Андреана Атанасова, председателят на Комисията за регулиране на съобщенията Иван Димитров, председателят на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов, зам.-председателят на Народното събрание  Валери Симеонов, изпълнителният директор на ecta Люк Хиндрикс, зам.-председателят на Управителния съвет на ecta Невен Дилков и много български и международни експерти по темата.

    Пълната програма на събитието можете да намерите на сайта за регистрация.

    Работният език на събитието е английски, като ще бъде осигурен симултанен превод на български. Онлайн конференцията е със свободен достъп, но изисква предварителна регистрация. Платформата, през която ще се случи е Zoom и е желателно приложението да бъде инсталирано, за да може безпроблемно всеки да се включи в дискусията и да задава въпроси.

    Регистрирайте се тук.

    За ecta
    ecta е общоевропейска про-конкурентна търговска асоциация, която представлява повече от 100 от водещите телекомуникационни оператори и доставчици на цифрови решения в Европа. Членовете на еcta споделят убеждението, че конкуренцията е най-добрият двигател за ефективни инвестиции и най-големият стимул за иновации. Тя води до по-голям избор и ползи за гражданите и бизнеса, както и за европейската икономика като цяло.

     

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00