• Предстои най-големият тенис турнир за любители у нас

    Предстои най-големият тенис турнир за любители у нас

    Състезанието ще бъде на 18 и 19 май на кортовете на Тенис клуб  "Левски - София"

    Предстои най-големият тенис турнир за любители у нас

    За 19-та година у нас ще се проведе най-големият любителски турнир за смесени двойки – Тенис турнир PEUGEOT. Състезанието ще бъде на 18 и 19 май на кортовете на Тенис клуб  "Левски - София", зад сектор "В" на стадион Васил Левски.

    Голямата награда е 3 дни в Париж в началото на юни, включително посещение на престижния турнир от Големия шлем Roland-Garros .

    Тази година регламентът е променен - предишните победители в турнира, печелили го преди 2014 година, имат възможност за повторно участие в него. Те ще могат да се включат в съревнованието, но с друг партньор.

    Класиралите се двойки на второ и трето място ще получат атрактивни предметни награди. За всички други остава тенис емоцията, като на кортовете ще бъде и колата на годината – новият Peugeot  508, съобщават организаторите на събитието.

    Всички желаещи могат да се запишат на сайта на PEUGEOT или в Тенис клуб „Левски – София“, както и в центровете на Peugeot в цялата страна до 14 май. Участниците ще се състезават за голямата награда в турнира

    PEUGEOT играе ключова роля в световния тенис. Марката партнира с Откритото първенство на Франция вече 35 години и е официален превозвач на турнира от 1989 г.

    Снимка: PEUGEOT

    PEUGEOT

    Оценка на новината

    0