• Стоичков откри лятното си турне „25 години от САЩ ’94” в Панагюрище

    Стоичков откри лятното си турне „25 години от САЩ ’94” в Панагюрище

    Домакините от Веригата хотели „Тракийски хотелиери” бяха подготвили богата програма за посрещането на суперзвездата

    Стоичков откри лятното си турне „25 години от САЩ ’94” в Панагюрище

    На 20 юли българската футболна легенда Христо Стоичков представи биографичната си книга „Христо Стоичков. Историята“ пред панагюрци по покана на Веригата хотели „Тракийски хотелиери“ и откри лятното си турне „25 години от САЩ '94”. Срещата „с автограф“ с фенове в Панагюрище се състоя на специална сцена пред Спортната зала „Арена Асарел”. Във възрожденския град Стоичков беше гост на „Каменград Хотел & СПА” – един от обектите от веригата.

    Домакините от „Тракийски хотелиери” бяха подготвили богата програма за посрещането на звездата на световния футбол. Тя включваше среща в знаковата компания за региона „Асарел Медет” АД, посещение в Стрелбищния комплекс „Оптикс”, както и среща с представители на Общинската власт.

    При посещението си на открития рудник на „Асарел Медет” Камата успя да подкара 130-тонен автосамосвал. След тежкотоварния урок по кормуване Стоичков поздрави миньорите на смяна от диспечерския пункт на най-големия открит рудник на Балканите.

    Камата бе гост и на друга местна фирма – международния лидер в областта на оптиката и микрооптиката „Оптикс”. С три изстрела почти в десетката на новооткрития стрелбищен комплекс на компанията Стоичков показа, че мерникът му е точен и извън терена.

    Разбира се, Камата не забрави и многобройните си фенове в града. Започналото в късния следобед раздаване на автографи върху кориците на биографичната книга „Христо Стоичков. Историята” продължи и след 21 ч. Стотици панагюрци се срещнаха с единствения българин, носител на Златната топка и получиха възможността да се снимат и със самия трофей. За тяхното настроение се погрижи утвърденият тандем Шкумбата-Иво Райчев.

    Програмата приключи с представлението на Пеещите фонтани на Панагюрище, които могат да се съревновават с тези в Дубай и Барселона.

    “Идвал съм тук преди много години, а днес имах възможността да посетя няколко места в града. Искам да ви поздравя за това, което сте направили!”, приветства Христо Стоичков гражданите и гостите на Панагюрище.

    „Христо Стоичков. Историята“ се превърна в най-продаваната биография в България през изминалата 2018 година. Тя може да бъде закупена от рецепциите на Park Hotel Asarel / Парк Хотел ”Асарел” и Kamengrad Hotel & SPA, Panagyurishte / „Каменград Хотел & СПА”, Панагюрище.

    Лятното турне „25 години от САЩ '94”, с което Стоичков представя написаната в съавторство с журналиста Владимир Памуков биография „Христо Стоичков. Историята”, продължава. Следващите спирки са в Петрич, Каварна, Плевен и Русе. Всичко най-важно за турнето може да бъде видяно на специално създадената страница www.soft-press.com/stoichkov/.

     

    Снимка: "Софтпрес"

    Асарел-Медет Христо Стоичков лятно турне 25 години от САЩ '94 Христо Стоичков. Историята Арена Асарел Тракийски хотелиери Каменград Хотел & СПА Панагюрище

    Оценка на новината

    5.00