• Корпоративна занималня отвори врати в Търговски Център „Европа” в София

    Корпоративна занималня отвори врати в Търговски Център „Европа” в София

    БТТП ще съдейства за запознаване на своите членове с опита на занималня „АЛФ” в услуга на бизнеса, така че добрата практика да получи приемственост

    Корпоративна занималня отвори врати в Търговски Център „Европа” в София

    Корпоративна занималня за децата "АЛФ" официално отвори врати в Търговски център „Европа”, съобщиха от Българската търговско-промишлена палата.

    Тя е създадена специално да обслужва корпоративните нужди на работещите фирми в търговския център като улеснява работодателите и служителите в натоварения график на градската среда, изтъкват създателите й. Иновативната образователна услуга се фокусира върху експертна грижа за деца от 2 до 12 години. Има възможност за почасова, полудневна и целодневна занималня.

    Лентата прерязаха пропърти мениджърът на Търговски център „Европа” Тодор Кавръков, председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов и Мария Любенова – управител на Корпоративна занималня „АЛФ”.

    Бизнесът подкрепя "АЛФ" и ще помага активно новата образователна услуга да бъде адаптирана максимално бързо към съвременната динамична бизнес среда с цел създаване на по-добри условия за работа на служителите с деца и минимизиране на стреса на работното място“ – отбеляза Тодор Кавръков от Търговски център „Европа”.

    Председателят на БТПП напомни, колко е важно всеки работодател да съдейства за подкрепа на такива инициативи, които позволяват работниците и служителите да разчитат, че децата им са под сигурни грижи на квалифицирани преподаватели и възпитатели. Цветан Симеонов отбеляза, че Палатата ще съдейства за запознаване на своите членове с опита на занималня „АЛФ” - в услуга на бизнеса, така че добрата практика да получи приемственост.

    БТТП Цветан Симеонов Корпоративна занималня "Алф" Търговски център "Европа" Тодор Кавръков Мария Любенова

    Оценка на новината

    0