• Инфо среща „Продавай онлайн с VIVRE“ на 16 юли

    Инфо среща „Продавай онлайн с VIVRE“ на 16 юли

    За тематичните си кампании през есента и зимата на 2019 година VIVRE търси български доставчици в категориите мебели, текстил и декорации за дома

    Инфо среща „Продавай онлайн с VIVRE“ на 16 юли

    Българо-румънска търговско-промишлена палата и фирмата VIVRE DECO SA организират информационна среща на тема „ПРОДАВАЙ ОНЛАЙН С ВИВРЕ“. Събитието ще се проведе на 16 юли в София, Capital Fort, на адрес бул. Цариградско шосе 90, информират от Бълбгарската търговско-промишлена палата.

    VIVRE е онлайн магазин за мебели, декорации и аксесори за дома, който работи в 9 държави от Централна и Източна Европа - Румъния, Гърция, Унгария, Полша, Хърватска, България, Словакия, Словения и Чехия. Онлайн платформата има над 8 милиона уникални посетители годишно.

    Компанията работи директно с производители, а доставките, маркетингът и клиентското обслужване се поемат изцяло от VIVRE. Моделът на онлайн платформата е комбинация от тематични продуктови кампании с продължителност от 3 до 7 дни, както и продуктов каталог с постоянна наличност.

    За тематичните си кампании през есента и зимата на 2019 VIVRE търси български доставчици в категориите мебели, текстил и декорации за дома. При успешно проведени кампании и интерес към продуктите е възможно и включване в постоянния каталог на предлаганите стоки, уточняват от компанията.

    Профилът на идеалния кандидат-доставчик на продукти за VIVRE е български производител с широко продуктово портфолио, цветови асортимент, налични на английски език продуктови характеристики, описания и инструкции за сглобяване (където е приложимо), както и продуктови снимки, отговарящи на изискванията на платформата (бял фон, висока резолюция с мин. 1024x860 пиксела и снимки отблизо). Повече и по-конкретни информация желаещите могат да получат на място.

    Събитието е напълно безплатно за участниците, но с цел организация на индивидуалните срещи е необходима предварителна регистрация.

     

    Снимка: VIVRE

    електронна търговия текстил БТТП VIVRE DECO SA Българо-румънска търговско-промишлена палата мебели декорация за дома

    Оценка на новината

    0