• Как се бутилира минерална вода (ВИДЕО)

    Как се бутилира минерална вода (ВИДЕО)

    Удобна и лесна за употреба, бутилираната вода навлезе бързо в живота на хората и се превърна в неотлъчна част от подръчния багаж. Чудили ли сте се обаче, как точно се бутилира минералната вода, преди да достигне до крайния потребител?

    Как се бутилира минерална вода (ВИДЕО)

    През последното десетилетие, потреблението на бутилирана минерална вода бележи огромен ръст, най-вече заради удобните си разфасофки, които може да носите навсякъде. Удобна и лесна за употреба, бутилираната вода навлезе бързо в живота на хората и се превърна в неотлъчна част от подръчния багаж. Чудили ли сте се обаче, как точно се бутилира минералната вода, преди да достигне до крайния потребител?

    Процеса на бутилиране на водата е дълъг и сложен. Започва от направата на пластмасовите шишета и капачки, през наливането на минералната вода в тях и завършва с опаковането на вече бутилираната вода.

    За да придобиете представа как бива бутилирана водата в българските заводи, сме приготвили кратко видеo, в което процеса на бутилиране е показан до най-малката подробност. На видеото е заснет процеса на работа в завода на Минерална вода „Горна Баня 1”, който е първият бутилиращ завод у нас, отворил врати през 1958г.

    Минерална вода бутилирана минерална вода Горна Баня Минерална вода "Горна Баня 1" бутилиране на вода завод за бутилиране на вода

    Оценка на новината

    5.00