• Български автомобил – чудо, смая Top Gear

    Български автомобил – чудо, смая Top Gear

    Българинът Енчо Енчев e създал уникален автомобил вдъхновен от филма „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”. Автомобила привлече не само феновете на Батман, но и много от феновете на Top Gear.

    Български автомобил – чудо, смая Top Gear

    Българинът Енчо Енчев e създал уникален автомобил вдъхновен от филма „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”. Автомобилът привлече не само феновете на Батман, но и много от феновете на Top Gear. Много от нещата по колата са запазени от автора, като изместеният напред кокпит и гумите от трактор. Самият дизайн обаче, е изцяло дело на българина.

    Въпросът, който си задават повечето хора е „Коя от двете машини е по-добра?”. Отговор все още няма, но интересът към българската версия на Батмобила привлече наистина огромен интерес.

    Редкият автомобил грабна погледа и на екипа на предаването Top Gear. Те бяха много впечатлени и написаха много положителни коментари в сайта си и подкрепиха до сега неизвестният български 3D артист.

    Единственото което знаем за производителя на тази нетипична кола е страстта му към колите и неговото хоби да пресъздава автомобили от филми и участието му в създаването на едни от най-популярните игри като Tom Clancy’s, The Division, Assassin’s Creed Roguе и много други.

    български автомобил Top Gear батмобил Енчо Енчев български батмобил

    Оценка на новината

    5.00