• Приходите на американските компании - минимални

    Приходите на американските компании - минимални

    За четвъртото тримесечие на 2015г. се отчитат най-слабите приходи от 2009г. насам за американските компании. През 2015г. печалбата на една акция се е понижила с около 4% в сравнение със същото тримесечие на предходната година.

    Приходите на американските компании - минимални

    За четвъртото тримесечие на 2015г. се отчитат най-слабите приходи от 2009г. насам за американските компании. През 2015г. печалбата на една акция се е понижила с около 4% в сравнение със същото тримесечие на предходната година. Плюс това делът на компаниите, които надхвърлят очакванията на прогнозите е най-нисък от 4 години насам.

    Данните са на основата на отчелите се за тримесечието 87% от компаниите, влизащи в индекса Standard & Poor's 500, отбелязва MarketWatch. Крайните резултата едва ще са по-различни, защото почти всички „сини чипове” вече публикуваха своите финансови отчети.

    Печалбите на акции при американските компании продължават да се понижават трето тримесечие подред. За сметка на останалите обаче, фармацевтичния и високотехнологичния сектор се представят добре и държат позиции, дори надхвърлят прогнозите на специалистите. Най-зле се представят компаниите от петролно-газовия отрасъл.

    Америка американски компании минимални приходи минимални приходи на американските компании

    Оценка на новината

    0