• Финландия - мястото, където тишината и спокойствието са най-желаната услуга

    Финландия - мястото, където тишината и спокойствието са най-желаната услуга

    Туроператорите във Финландия все повече залагат на спокойствието и тишината.

    Финландия - мястото, където тишината и спокойствието са най-желаната услуга

    Туроператорите във Финландия все повече залагат на спокойствието и тишината. Компанията Visit Finland е избрала за ключова маркетинг тенденция популяризирането на природата и предлагането на по-спокойни места за отдих и почивка.

    Много туроператорски агенции споделят, че туристите посещават Финландия основно заради тишината и спокойствието, които страната предлага. Преди години популярност набираше тенденцията за шумни забавления като карането на моторни шейни.

    Сега това е все по-рядко срещано. Операторите смятат, че гостите предпочитат да отдъхнат и да се насладят на природата, за да се отърсят от натрупания стрес.
    Туристите на Финландия винаги са били привличани по оригинален начин.

    Там, например можете да се повозите на ледоразбивач. Ако решите да пробвате това забавление бъдете подготвени за потапяне в ледени води. Разбира се, ще носите специален костюм. Разходката продължава 4 часа и струва 225 евро на човек.

    Тишината и спокойствието, обаче се превръщат в новата най-желана услуга сред туристите. Явно на повечето от нас им е писнал шума на големия град и предпочитаме да се потопим в един заслужен релакс. Ако и Вие се чувствате така, то планирайте следващата си ваканция във Финландия.

    Финландия ваканция почивка във Финландия Visit Finland

    Оценка на новината

    5.00