• Кои нови смартфони ще бъдат представени в началото на 2016г.?

    Кои нови смартфони ще бъдат представени в началото на 2016г.?

    В началото на идната 2016г. ще се проведе традиционното първо изложение на потребителска електроника в Лас Вегас. Ето какво могат да очакват потребителите и феновете

    Кои нови смартфони ще бъдат представени в началото на 2016г.?

    В началото на идната 2016г. ще се проведе традиционното първо изложение на потребителска електроника в Лас Вегас. Ето какво могат да очакват потребителите и феновете на електрониката.

    Samsung

    Най-големият световен производител на смартфони е насрочена за 5-ти януари. Има слухове, че гигантите ще представят следващия си топ модел – Samsung Galaxy S7, но шансовете за това са минимални. Очакванията за Galaxy S7 са, че той ще бъде в два варианта – стандартен и Galaxy S7 Plus, който ще бъде с дисплей от  или повече инча.

    Очакват се и подобрения в характеристиките на новото устройство, сред които са чувствителен на натиск дисплей, добавен USB Type-C порт, както и чисто нов процесор Qualcomm Snapdragon 820.

    LG

    Другият южнокорейски производител, също е насрочил пресконференцията си за 5-ти януари. Очаква се на нея да бъде представен новият модел на LG – G Flex 3, който е със заоблен дисплей. Говори се, както и при Samsung, че новият смартфон ще разполага с процесора Snapdragon 820 и 6-инчов дисплей с резолюция от 2К.

    Sony

    Не се очаква от Sony да представят следващият си емблематичен модел – Sony Xperia Z6, след скорошното представяне на магнетичния Z5. Очаква се обаче, да представят Sony Xperia Z5 Ultra, който се очаква да е с 6.44-инчов дисплей с резолюция 4К и новия процесор Snapdragon 820. Оперативната му памет ще е 4 GB, а камерата, разбира се, 23 MP от Sony.

    Huawei

    Съвсем скоро компанията представи емблематичния си модел Huawei Mate 8, който най-вероятно ще заема централно място в изложението идния месец. От компанията се очаква представвяне на ново устройство от подматката й Honor.

    Lenovo

    От Lenovo очакваме представяне на новите им модели лаптопи и компютри и не толкова на смартфони. Това обаче, не изключва възможността да ни представят някои нови модели от среден клас, по които работят.

    Asus

    През изминалата година Asus представиха страхотния си модел ZenFone 2, който бе първият телефон в света с 4 GB оперативна памет.Очаква се на тазгодишното изложение, Asus да представят наследник на ZenFone 2, който отново ще бъде в ниския ценови диапазон от около 300 долара, но ще предлага добри технически характеристики

    технологии смартфони новости

    Оценка на новината

    0