• Умната бутилка за вода HidrateSpark

    Умната бутилка за вода HidrateSpark

    Уникалният продукт, създаден от компанията е нещо много просто, но оказва се - изключително важно за много хора. Те създават поредното „умно” изобретение, а именно „умна” бутилка за вода – HidrateSpark.

    Умната бутилка за вода HidrateSpark

    Създадената в средата на миналата година компания Hidrate, успя бързо да навлезе на пазара с революционния си продукт и може да се похвали с приходи от близо 1 млн. долара.

    Уникалният продукт, създаден от компанията е нещо много просто, но оказва се - изключително важно за много хора. Те създават поредното „умно” изобретение, а именно „умна” бутилка за вода – HidrateSpark. Бутилката работи чрез мобилно приложение, което се поддържа както с Android, така и с iOS.

    Приложението използва „телесната” информация на потребителя, като тегло, височина, години и ниво на активност. Според въведените данни софтуерът изчислява колко и кога потребителят трябва да пие вода.

    Когато стане време за пиене на вода, приложението алармира, като изпраща известия на смартфона или таблета, с който работи. Заедно с това, бутилката започва да свети, за да привлече вниманието на потребителя.

    компания Hidrate „умна” бутилка за вода – HidrateSpark умна бутилка за вода

    Оценка на новината

    0