• Huawei P9 с дебют у нас

    Huawei P9 с дебют у нас

    На ексклузивно събитие вчера Huawei представи на българския пазар дългоочаквания Huawei P9. Флагманът с двойна камера поставя нов стандарт в смартфон фотографията и е първият, разработен съвместно с легендарната марка за фотооптика Leica. Моделът преоткрива снимането със смартфон, давайки възможност на потребителите да улавят едновременно цветни кадри с дълбочина и яркост и удивителни черно-бели изображения.

    Huawei P9 с дебют у нас

    На ексклузивно събитие вчера Huawei представи на българския пазар дългоочаквания Huawei P9. Флагманът с двойна камера поставя нов стандарт в смартфон фотографията и е първият, разработен съвместно с легендарната марка за фотооптика Leica. Моделът преоткрива снимането със смартфон, давайки възможност на потребителите да улавят едновременно цветни кадри с дълбочина и яркост и удивителни черно-бели изображения. RGB сензорът на Huawei P9 записва информацията за цветовете, докато монохромната камера улавя силуетите и детайлите във висока резолюция.

    За доброто настроение на гостите по време на премиерата на P9 в България се погрижиха Мария Силвестър и Любо Киров. Един от вълнуващите моменти от събитието беше представянето на пълната версия на новата телевизионна реклама на Huawei P9 с участието на Хенри Кавил и Скарлет Йохансон, глобални посланици на серията Huawei P9. Показвайки събирането на две световни звезди в Шанхай и Холивуд, рекламният клип символизира партньорството между Huawei и Leica и динамичната комбинация от автентични цветове с монохромна детайлност.

    „Встъпването на Huawei P9 на българския пазар е важна стъпка от развитието ни. Водещият смартфон с две камери, разработен съвместно с легендарната марка Leica, вече е в продажба в партньорската ни мрежа. Вярваме, че с този уникален модел, издигащ мобилната фотография на немислимо преди години ниво, ще предоставим неповторимо изживяване на българските потребители“ сподели Джеферсън Жанг, директор отдел „Потребителски устройства”, България и Македония, в Huawei.

    Интегрирайки дизайна и инженерното превъзходството на Huawei и Leica в една смартфон фотографска система, Huawei P9 съчетава най-добрия в своя клас хардуер и софтуер, от оптични лещи, през сензори, до алгоритми за обработка на изображението, давайки възможност на потребителите да заснемат кадри с най-високо качество. В смартфона е вградена система Leica Summarit H 1:2.2/27 ASPH от две камери с 12 MP цветен (RGB) и 12МP монохромен сензор.

    Изображенията от всеки сензор се комбинират в перфектния кадър, придавайки неповторимия Leica почерк на изображенията. Двете задни камери на P9 работят в синхрон, за да позволят на потребителите да създават изображения с изключителни детайли, дълбочина и цвят. Характеристиките на Huawei P9 изпъкват при снимки в по-тъмни условия, тъй като дизайнът на двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и детайли.

    Huawei смартфон Huawei P9 дебют премиерата на P9 в България Huawei P9 на българския пазар

    Оценка на новината

    0