• Lenovo с нов бранд на пазара

    Lenovo с нов бранд на пазара

    Твърде възможно е новите модели смартфони да бъдат с ново име – Moto.

    Lenovo с нов бранд на пазара

    Смартфоните на Lenovo са едни от водещите устройства в индустрията, но е възможно технологичната компания да спре производството на телефони с марката си. Президентът на компанията Янг Юан Инг е споменал за ребрандиране, тъй като преди 2 години Lenovo купува Motorola Mobility  от Google за около 3 милиарда долара. Твърде възможно е новите модели смартфони да бъдат с ново име – Moto. В близкото бъдеще ще има повече яснота , относно това дали ще се разглежда нов бизнес модел и какво ще бъде бъдещето на смартфоните.

    Смартфоните на Lenovo до този момент са едни от най-продаваемите, стилни и качествени телефони на пазара. Очаква се на пазара да излезе на лице най-новия модел на компанията – Lenovo P2. Той разполага с 5.5-инчов Super AMOLED дисплей с Full HD резолюция и Snapdragon 625 мобилен процесор, идващ с 3GB или 4GB RAM и 32GB вътрешна памет, която може да бъде допълнена и от microSD карта.

    Lenovo P2 ще стартира продажби в Европа през месец ноември, като цената му ще е 249 евро или 299 евро, зависимост от наличната памет.

    смартфони Lenovo Lenovo P2 Motorola Mobility

    Оценка на новината

    0