• Huawei представя новия Honor Magic

    Huawei представя новия Honor Magic

    Honor Magic разпознава собственика си по кожата или по ретината на окото му.

    Huawei представя новия Honor Magic

    Китайската компания Huawei представи новия член в семейството на Huawei Honor.
    Новият смартфон носи името Huawei Honor Magic и поставя предшествениците си на заден план.
    Изключителен външен дизайн и невероятни технически и програмни характеристики, отличават смартфона от останалите в поредицата Honor.

    Honor Magic е снабден с 8-ядрен процесор , който е собствено производство на Huawei – Kirin 950. Оперативната памет на апарата е 4 GB, а вградената – 64 GB.
    Диспелеят е 5-инчов AMOLED , с резолюция Quad HD и покрит с извито 2.5D-стъкло.

    Най-невероятното в Honor Magic е системата му от датчици, чрез които смартфонът разпознава собственика си по кожата или по ретината на окото му. Производителят, смята че това е система, която не би могла да бъде разбита от трети лица.

    Капацитетът на батерията също е впечатляващ – 2900 мАч и е изработена по нова технология, благодарение на която зареждането става 10 пъти по-бързо. Ако зареждате телефона само 20мин. ще разполагате с 80%.

    Камерата на телефона е 12-мегапикселова, с възможност за измерване на фокусното разтояние до обекта на заснемане. Смартфонът работи с Android Marshmellow.

    За съжаление Huawei Honor Magic  ще бъде пуснат в продажба само в Китай и от там може да бъде закупен за около 530 долара.

    През ноември тази година на българския пазар навлезе още един представител на Huawei – “Honor 8”, който впечатлява, не само с дизайн, а и с изключителни параметри.
    Смартфонът може да бъде закупен в синьо, златисто, бяло и черно.

     

    Huawei Huawei Honor Magic нов смартфон от Huawei

    Оценка на новината

    0