• Samsung представи нов смартчасовник

    Samsung представи нов смартчасовник

    Преди няколко дни Samsung  направи представянето на своя смартчасовник Gear S3.

    Samsung представи нов смартчасовник

    Преди няколко дни Samsung  направи представянето на своя смартчасовник Gear S3. Презентацията се проведе в  Търговската галерия „Моден сезон“ в Москва.

    Часовникът е създаден да бъде верен сътрудник в ежедневието. Всеки, който го притежава може да се възползва от редица приложения и аксесоари, както и сам да избира как да изглежда циферблата. Часовника е снабден с приложения за измерване на сърдечния ритъм, показване на прогнозата за времето, функция за управление на музикалния плеър и други.

    Корпусът е защитен от прах и вода и притежава функцията „Винаги активен екран“. Смартчасовника Gear S3  разполага с 1.5 GB оперативна памет, което автоматично го превръща в невероятна технология. 

    Дизайна на чосовника е в два варианта – Gear S3 classic и Gear S3 frontier.

    „Това е часовник, насочен към потребителите, които водят разнообразен начин на живот. Той може да е аксесоар на бизнесмена, помощник на спортиста или верен съюзник в свършването на ежедневните задачи.“ – казват от Samsung.

    Предишния модел смартчасовник на Samsung бързо привлече вниманието към себе си и стана хит. Gear S2  е изработен от розово и жълто злато, а ръбовете му са инкрустирани с бели и черни диаманти.

    смартчасовник Samsung Gear S3 ново поколение смартчасовник Gear S3 Gear S2

    Оценка на новината

    0