• Apple ще изненада клиентите си през 2017г.

    Apple ще изненада клиентите си през 2017г.

    Apple ще представи новия си модел iPhone само след няколко месеца, а слуховете за евентуалните изненади от компанията са много.

    Apple ще изненада клиентите си през 2017г.

    Apple ще представи новия си модел iPhone само след няколко месеца, а слуховете за евентуалните изненади от компанията са много.

    Тази седмица неназован доставчик на производителя е обявил, че компанията работи върху три нови модела смартфон, които се очакват да бъдат на пазара през 2017г.
    iPhone 8 ще бъде пуснат в обичайните си варианти – с 4,7 – инчов и 5,5 – инчов дисплей. Вероятно компанията работи по среден вариант – 5 – инчов дисплей и двойна камера, която обикновено присъства само при Plus-модела. 

    Очаква се средния вариант да изненада публиката с дългоочаквания OLED дисплей, който гарантира по-наситени цветове с по-малък разход на енергия.
    За тази нова технология се заговори преди няколко месеца, когато Apple обяви, че работи по повече от 10 прототипа на нови смартфони, които ще излязат следващата година.

    Според експертите Apple ще има и други изненади за клиентите си, в това число изцяло стъклен корпус, който очакваме и при други водещи марки и безжично зареждане.

    Apple iPhone iPhone 8

    Оценка на новината

    0