• Алтерко Роботикс с нов модел смартчасовник за деца

    Алтерко Роботикс с нов модел смартчасовник за деца

    Новият MyKi притежава по-добра устойчивост, по-добър дизайн, нови екстри и фукнция, позволяваща разговори с други MyKi-собственици.

    Алтерко Роботикс с нов модел смартчасовник за деца

    Алтерко Роботикс е българска компания, която се свързва с детския смарт часовник MyKi Watch и алтернативния му MyKi Pet. Тази година компанията представя нова версия на умния часовник – МyKi Touch.

    Новият MyKi  притежава по-добра устойчивост, по-добър дизайн, нови екстри и фукнция, позволяваща разговори с други MyKi-собственици.
    Часовникът е с цветен дисплей и резолюция 240х240 пиксела. Името Touch подсказва, че екранът е чувствителен на допир, а менюто е изцяло от картинки. MyKi Touch разполага с няколко мелодии и профили, дава възможност да се контролира силата на звука и на звънене, както и да се ограничават повикванията, когато детето е в час. Локацията на детето постоянно се изпраща на родителите и така те могат да бъдат абсолютно спокойни и сигурни. 

    Първоначално часовникът идва в две цветови комбинации. Може да бъде закупен в жълто-червено или в синьо-зелено, но каишките са сменяеми, което позволява екпериментирането с различни цветови комбинации.
    „При създаването на MyKi Touch се ръководехме от препоръките на децата и родителите, които ползват предишната версия. Добавихме всичко, което да направи тази версия нов и високотехнологичен продукт.“ – казва Димитър Димитров, изпълнителен директор на Алтерко Роботикс.
    MyKi Touch  е подходящ за деца между 7 и 10 години, докато предишната версия покрива диапазона 4-8 години. Това е причината, по която двата продукта се допълват.

    Алтерко представи и развитието на системата за домашна автоматизация SHE. Системата може да Ви събуди, да включи осветлението, да измери температурата и да пусне климатика, да пусне телевизора и дори да Ви направи кафе.
    Другите продукти на компанията са Shelly EYE и Shelly Sens, които също бяха представени на изложението. Двата продукта са изцяло насочени към сигурността на дома. 

    Shelly SENS e сензор за дома, който измерва температурата, влажността и осветеността и Ви праща информация. Системата има вградени IR предаватели, чрез които могат да се управляват всички устройства в стаята.

    Shelly EYE e камера, с която можете да наблюдавате дома си постоянно. Активира се при движение и има батерия, която издържа до 5 часа при спиране на тока.

    Myki часовник Алтерко Роботикс MyKi Pet MyKi Touch Allterco

    Оценка на новината

    5.00