• Vertu - лидер в производството на луксозни смартфони

    Vertu - лидер в производството на луксозни смартфони

    Компанията Vertu произвежда едни от най-скъпо струващите телефони в света.

    Vertu - лидер в производството на луксозни смартфони

    Компанията Vertu произвежда едни от най-скъпо струващите телефони в света. Още преди появата на смартфоните, компанията залагаше на висококачествени материали за производството на своите устройства и никога не е поставяла фактора цена на първо място.

    Устройствата на Vertu са насочени към хората, които не желаят да правят компромис, независимо от цената, която ще платят. Доста от нас са готови да платят над 1000лв. за нов смартфон, но малко са хората, които биха си позволили да платят няколко хиляди за подобно устройство.

    С времето Vertu успя да се адаптира към промените в технологиите и започна да произвежда смартфони. До сега сред продуктите й няма нито едно евтино устройство. Най-новият смартфон Vertu Constellation също е такъв.

    Новият Vertu може да работи безпроблемно с 2 SIM карти, оперативната му памен е 4GB, а вградената – 128GB. До тук – нищо необичайно. Това, което прави телефонът уникален е ръчно направеният кожен гръб. Разбира се, кожата е напълно естествена. Целият корпус е алуминиев и също е направен ръчно от специалисти.



    Операционната система е Android 6.0.1 и макар да е малко остаряла, производителите са сигурни, че не това е важното за клиентите им. Дисплеят е 5.5-инчов WQHD AMOLED, а камерата е 12-мегапиксела. Задният панел е снабден и със стереоколонки.

    Батерията на Vertu е с капацитет 3220 мАч и може да бъде зареждана безжично. Всички клиенти, закупили смартфонът ще имат целогодишен достъп до сервизите на компанията, при възникване на какъвто и да е проблем със смартфонът.

    Външният вид на смартфонa е впечатляващ. Много елегантен и напълно различен от останалите флагмани на пазара, новият Vertu впечатлява, колко и предшествениците си.
    Компанията ще пусне в продажба новото устройство само след няколко дни, но цената все още не е ясна, но сме убедени, че тя няма да е малка. Някои от предшествениците му достигат цени от $12,000.


     

    Vertu Vertu Constellation най-скъпият смартфон луксозни смартфони

    Оценка на новината

    5.00