• iPhone 8 ще бъде с изцяло променен дизайн

    iPhone 8 ще бъде с изцяло променен дизайн

    Феновете на Apple вече с нетърпение очакват новия модел на iPhone да се появи на пазара. Това ще се случи през септември тази година.

    iPhone 8 ще бъде с изцяло променен дизайн

    Феновете на Apple вече с нетърпение очакват новия модел на iPhone да се появи на пазара. Това ще се случи през септември тази година и Apple обещава да изненада приятно потребителите си.
    През 2016г. Apple е подписал договор с Energous, която произвежда безжични зарядни, а това може да значи, че новият флагман ще има функция за безжично зареждане. Преди няколко месеца стана ясно, че Apple също ще работи по проект за безжично зарядно, но вероятно няма да бъде осъществен навреме, за да се ползва с iPhone 8.

    Вграден сензор ще позволява на смартфонът да използва добавена реалност и да разпознава лица и жестове. Това ще бъде възможно, след като Apple купи компанията Primesense, чиято основна дейност е производство на инфрачервени сензори. Разпознаването на жестове и лица ще бъде основна функция на iPhone 8 и има за цел максимално да ограничи достъпа на трети лица до информацията на потребителя.

    Тъй като Apple e една от компаниите, диктуващи тенденциите в света на технологиите, няма как да не направи iPhone 8 водо и прахоустойчив. Корпусът на устройството ще бъде херметичен, за да се осигури пълна защита.

    Очаква се Apple да представи три варианта на iPhone 8. Новото попълнение ще бъде с 5.8 – инчов OLED дисплей. Тъй като компанията е решила да промени дизайна на смартфона, за да го направи по-привлекателен за потребителите, напълно ще премахне Home бутона. След премахването на този бутон, ще има възможност дисплеят да заема цялата предна част на телефона. Компанията планира и промяна на материалите, от които е изработен смартфонът. Вероятно ще се използва стъклен корпус и неръждаем алуминии за рамката. Това ще позволи по-добро охлаждане на устройството. 

    Apple iPhone 8 нови технологии от Apple кога излиза iPhone 8

    Оценка на новината

    5.00