• Устройство позволява да провеждате видеочат с домашния си любимец

    Устройство позволява да провеждате видеочат с домашния си любимец

    Всеки, който има домашен любимец, знае колко гузен може да те накара да се чувстваш косматият приятел.

    Устройство позволява да провеждате видеочат с домашния си любимец

    Всеки, който има домашен любимец, знае колко гузен може да те накара да се чувстваш косматият приятел. Тъжните му очи ни проследяват всяка сутрин до вратата и знаем, че цял ден ще бъде унил, защото не сме до него.

    За това на помощ идва устройството PetChatz. То позволява да провеждате видеочат със своя любимец, да му давате лакомства и да го наблюдавате, ако обикновено има склонност да прави бели. Освен това, един „разговор” с домашния любимец би направил деня много по-весел и поносим.

    Как работи?
    Системата съдържа едно устройство, което се монтира някъде в дома Ви и едно мобилно приложение, инсталирано на смартфона Ви. Така двете устройства са свързани и само с натискането на един бутон можете да се обадите на животинката си. Устройството издава специфична мелодия, която да привлече Вашия приятел, за да си поговорите.

    Малкият екран, монтиран върху устройството позволява на животното да Ви вижда, а камерата дава възможност на Вас да го го виждате. Предвидени са и говорители, за да можете да му говорите, както и функция за впръскване на миризма, която да успокои животното. Обикновено кучетата се чувстват доста по-спокойни, когато усещат миризмата на собствениците си. Само с едно натискане на бутона, можете да наградите любимеца си с лакомство.



    Компанията е предвидила и това, че животинката също може да поиска да Ви види и едобавила отделно устройство с бутон, който може да бъде натиснат от любимеца и така да Ви се обади. Натискането на бутона веднага изпраща съобщение до смартфона или компютъра ви, което Ви уведомява, че приятелчето Ви иска да се свърже с Вас.

    Дизайнът на устройството е прост, без остри ръбове, за да избегне нараняване на животното.

    PetzChatz видеочат с домашния любимец

    Оценка на новината

    0