• По какво си приличат флагманите Galaxy S8 и iPhone8?

    По какво си приличат флагманите Galaxy S8 и iPhone8?

    2016г. беше тежка за гиганта в технологичния свят – Samsung.

    По какво си приличат флагманите Galaxy S8 и iPhone8?

    2016г. беше тежка за гиганта в технологичния свят – Samsung. След провала на Note 7, продажбите на компанията спаднаха и именно пускането на Samsung Galaxy S8 е надеждата за връщане доверието на клиента.

    Преди няколко дни излезе информация, че новият флагман ще бъде представен в края на февруари и по-конкретно на 26 февруари, когато е датата на събитието Mobile World Congress в Барселона. Други спекулации твърдят, че Samsung ще забави представянето на смартфона до 29 март, когато ще организира свое събитие.

    Независимо от датата, само няколко седмици ни делят от срещата с новия Samsung. Подобно на най-големият си конкурент – Apple, Samsung планира да отдели целия преден панел за дисплей, който обаче, ще бъде извит. И двете компании ще премахнат Home бутона от предната част на смартфона, за да увеличат големината на дисплея.

    За разлика от американската компания, Samsung няма да премахне 3.5-милиметровия жак. Още една прилика между двете устройства е функцията за разпознаване. Камерата на Samsung ще може да разпознава обекти, а тази на Apple –лица и жестове.
    Това, което ще различи Galaxy S8 от другите флагмани на пазара е технологията DeX, която ще превръща смартфона в миникомпютър.

    Вградената памет на S8 е 64 GB и има възможност за добавяне на microSD карта. Някои източници твърдят, че Samsung ще представи на пазара три нови устройства от линията Galaxy. Разликата в тях ще бъде в инчовете на дисплея.

    iPhone 8 Samsung Galaxy S8 нови функции флагмански устройства технологични гиганти

    Оценка на новината

    5.00