• Viber добавя функция за изпращане на "тайни съобщения"

    Viber добавя функция за изпращане на "тайни съобщения"

    Viber ще представи нова функция в най-новата си версия 6.6. Опцията ще е свързана с изпращане на „тайни съобщения”.

    Viber добавя функция за изпращане на "тайни съобщения"

    Viber ще представи нова функция в най-новата си версия 6.6. Опцията ще е свързана с изпращане на „тайни съобщения”. Потребителите ще имат възможността да изтриват съобщенията, които искат.

    Функцията ще позволява и изтриването на снимки и видеоклипове, които се изпращат. Можете да зададете време, в което снимката ще бъде видима за събеседника ви, след което тя изчезва завинаги от чата.Функцията е подобна на тази в Snap и целта й е да се ограничи достъпа на трети лица до чата.
    “Някои неща не бива да се виждат повече от веднъж. Когато пращате тайно съобщение, снимка или клип, те могат да бъдат видени само един единствен път, след което изчезват. И най-важното е, че не могат да бъдат доказани.”, пишат от Viber в своя сайт.

    Тайните съобщения са създадени с цел да предоставят повече спокойствие на потребителите. Когато споделяме дадена информация с един човек, очакваме тя да остане само между нас и него, но често това не се случва точно така. Именно с новата функция на Viber, сами можете да определите за колко време информацията да бъде достъпна за събеседника Ви.

    При пращане на снимка тя остава замъглена, преди да бъде отворена и изчезва след изтичане на времето, което може да бъде от 1 до 10s.  Това по никакъв начин не влияе на предишната хронология. Изтрити биват само и единствено тайните съобщения, които Вие сте определили.
     

    Viber тайни съобщения хронология във Viber

    Оценка на новината

    0