• Датска компания създава смартфон, конкуриращ се с iPhone 7

    Датска компания създава смартфон, конкуриращ се с iPhone 7

    Една презентация в Москва се превърна в мястото, където беше представен един невероятен смартфон.

    Датска компания създава смартфон, конкуриращ се с iPhone 7

    Една презентация в Москва се превърна в мястото, където беше представен един невероятен смартфон. Той е проект на датската Limigon. Това, което го отличава от останалите на пазара е камерата му за нощно виждане.

    Т3 е снабден с 4-мегапикселово око и инфрачервена светкавица, благодарение на което може да се правят снимки в абсолютен мрак. Основната камера на Т3 е 13-мегапикселова, с която могат да се заснемат 120 кадъра в секунда и всички снимки да бъдат перфектни, благодарение на адаптивния фазов автофокус.

    Корпусът е от неръждаема стомана и е изключително здрав. Екранът е 4.8-инчов SUPER AMOLED, защитен от допълнително покритие Corning Gorilla Glass,  а процесорът – 8-ядрен MediaTek Helio X10. Ram паметта на Т3 е 3 GB, а вградената е – 128 GB.

    Предната камера е идеална за заснемане на кадри късно вече. Тя е 5-мегапикселова и е снабдена със светлодиодна светкавица.
    Размерите на Т3 са 137х69х7.9 мм, което много го доближава до IPhone 7.

    Ако всичко това не Ви е впечатлило, Т3 има още какво да покаже. Той е снабден със скенер за пръстови отпечатъци, безпроблемно работи с две SIM карти и е абсолютно защитен от удар, влага и прах. И тъй като Lumigon е в крак с тенденциите, устройството може да бъде управлявано с жестове. Това значи, че можете да изключите алармата си, да наберете някого или да отговорите на повикване без въобще да докосвате екрана на телефона.

    Операционната система е Android 6.0 Marshmallow, а батерията е 2285 mAh.

    Lumigon T3 смартфон от Lumigon камера за нощно снимане

    Оценка на новината

    5.00