• BlackBerry създава най-защитената платформа за бизнес клиенти

    BlackBerry създава най-защитената платформа за бизнес клиенти

    BlackBerry преустанови производството си на телефони и се насочи към разработката на софтуер.

    BlackBerry създава най-защитената платформа за бизнес клиенти

    BlackBerry преустанови производството си на телефони и се насочи към разработката на софтуер. Компанията се сблъска с редица трудности в последните години и шефът й изтъкна, че единственият начин да си стъпят на краката е разработката на софтуерни решения.

    От известно време BlackBerry превърна сигурността в интернет пространството в своя водеща мисия. Новият план на компанията е свързан със създаване на изключително защитена платформа за съобщения. Компанията е насочила усилията си към спечелването най-вече на бизнес аудиторията. Бизнес клиентите ще могат да създават системи от съобщения и гласови и видео съобщения, които ще бъдат максимално защитени.

    Разработчиците ще ползват характеристиките на платформата BBM, за да създадат новата платформа BBM Enterprise, която обаче е напълно различна от приложението BBM. Платформата ще предлага услугите на приложението, но ще се добавят и много нови функции, отговарящи на високите изисквания на бизнес клиентите.
    От компанията се надяват, че новата платформа ще върне доверието на клиентите и ще възродят стария имидж на компанията с най-защитен и сигурен софтуер. Платформата ще бъде достъпна след няколко месеца. 

     

    BlackBerry BBM Enterprise BBM защитена платформа за съобщения

    Оценка на новината

    0