• iPhone 8 ще струва над $1000

    iPhone 8 ще струва над $1000

    Apple ще отпразнува 10-я рожден ден на своята рожба iPhone и потребителите на компанията очакват новия модел на линията да бъде повече от впечатляващ.

    iPhone 8 ще струва над $1000

    Apple ще отпразнува 10-я рожден ден на своята рожба iPhone и потребителите на компанията очакват новия модел на линията да бъде повече от впечатляващ.
    По последни данни, Apple ще представи iPhone 8 на обичайното си септемврийско събитие. Източници, близки до компанията, твърдят че цената ще е над $1000. И вероятно има за какво.

    Новият смартфон на Apple ще дойде с 5.8-инчов дисплей. Това, което вероятно ще оскъпи производството и цената съответно е OLED дисплеят. Тази технология е малко по-скъпа и освен това компаниите, изработващи тези дисплеи не могат да покрият капацитета на търсене на iPhone, защото все още са твърде малко в света.

    Предната и задната част на телефона са стъклени, а рамката е от неръждаема стомана. Цялата предна част е заета от екрана. Вградена е функция за разпознаване на лица, а освен това усърдно се твърди, че смартфона ще работи с приложения с добавена реалност.
    Преди време, някои източници твърдяха, че камерата на новия модел ще прави 3D снимки, но тази информация остана непотвърдена.

    Очаква се телефонът да дойде с повече памет, което също ще вдигне цената му. За момента iPhone 7 Plus с памет 256GB се продава на редовна цена от $969 долара. Apple планира да пусне и по-евтин вариант, чийто корпус ще бъде алуминиев.
    Стъклото на предния и задния панел ще е 2.5D, значително по-здраво и устойчиво на драскотини и удар. Очаква се още смартфонът да може да се зарежда безжично.

    Интересно е, че всички говорим за iPhone 8, но съвсем не е сигурно, че това ще бъде името на новия смартфон. Apple би трябвало да представи “s-серията”но тъй като изданието е юбилейно се предполага, че ще заложи на кръгло число. Напоследък чуваме слухове, че юбилейният смартфон ще носи името iPhone X. Това остава непотвърдено.

    Apple iPhone 8 Цена на iPhone 8 iPhone 8 излиза през септември

    Оценка на новината

    0