• Луксозна тонколона за Свети Валентин от Bang&Olufsen

    Луксозна тонколона за Свети Валентин от Bang&Olufsen

    Измислихте ли какво ще вземете на половинката си за Свети Валентин? Ако все още не сте Bang&Olufsen има идея

    Луксозна тонколона за Свети Валентин от Bang&Olufsen

    Измислихте ли какво ще вземете на половинката си за Свети Валентин? Ако все още не сте Bang&Olufsen има идея. Става въпрос за тонколоните Beoplay A1 и M5. Колоните са перфектни за създаване на романтична обстановка и единствено трябва да ги свържете с музикалните си приложения.

    Beoplay М5 е безжична тонколона, разполагаща с 4 мощни усилвателя. Говорителят може да разпръсква звук на 360 градуса, което го прави достатъчен за озвучаването на една романтична вечеря, например.
    Beoplаy A1 е ултра преносим безжичен говорител голям, колкото човешка длан. Компактният му размер и теглото му от 600гр., го прави удобен за носене в джоба.



    Дизайнът е изключително елегантен. Материалът е здрав и това прави устройството изключително издържливо на удари.  Колоните се свързват със смартустройството Ви с Wi-Fi или Bluetooth, но това, което ги прави различни е, че успяват да разпръснат звука из целия Ви дом. „Тонколоната свързва всеки ъгъл в дома с музика.”, казват от компанията. 
    Батерията издържа около 24h при максимално натоварване. 

    Bang&Olufsen е датска технологична компания, лидер на пазара на аудио и видео техника. Марката е луксозна и не прави компромис в качеството, което предлага. Материалите са висококачествени, за да предлагат на своите клиенти перфектен звук и картина, а дизайна обикновено е елегантен и семпъл в стил Арт-деко, за да се вписва перфектно във всеки дом.

    Bang&Olufsen преносими тонколони аудио и видеотехника

    Оценка на новината

    5.00