• iPhone 8 - със селфи камера от ново поколение

    iPhone 8 - със селфи камера от ново поколение

    Един от доставчиците за Apple разпространи нова информация за характеристиките на дългоочаквания iPhone 8. 

    iPhone 8 - със селфи камера от ново поколение

    Един от доставчиците за Apple разпространи нова информация за характеристиките на дългоочаквания iPhone 8.  За някои функции, като тази за разпознаване на лица, отдавна се заговори и накара потребителите да очакват с нетърпение представянето през септември.

    Някои от характеристиките, обаче са само предполагаеми. Слуховете твърдят, че новият флагман ще работи с приложения за добавена реалност. Корпусът и 2.5 D стъклото ще увеличат значително цената на смартфона. Но какво друго ще използва Apple, за да върне интереса на потребителите към iPhone.

    По информацията, получена от доставчиците на Apple, новият iPhone 8 ще разполага със селфи камера от ново поколение. Компанията ще използва технология, която за момента няма аналог в света.

    Камера ще бъде много по-чувствителна, а снимките – още по-перфектни. Новите данни твърдят, че камерата ще улавя 3D пространството и освен това ще разпознава лица и жестове.  И ако това не е достатъчно за потребителите, Apple обмисля да предлага смартфона с две опции за оперативна памет. Едната ще бъде стандартната – с 64 GB, a другата със значително повече – 256 GB.

    Вероятно основната идея на компанията е да предложи два ценови класа. Моделът с по-голяма оперативна памет ще върви и с по-здрав корпус, а този, предлагащ 64 GB оперативна памет, ще бъде с по-ниска цена и алуминиев корпус. 

    Apple iPhone 8 характеристики на iPhone 8 ново поколение селфи камера от iPhone 8

    Оценка на новината

    5.00