• Най-дългоочакваният смартфон идва в края на април

    Най-дългоочакваният смартфон идва в края на април

    Наскоро стана ясно, че Samsung връща на пазара поправения Samsung Galaxy Note 7.

    Най-дългоочакваният смартфон идва в края на април

    Наскоро стана ясно, че Samsung връща на пазара поправения Samsung Galaxy Note 7. За да останат феновете още по-доволни, обаче компанията ще представи и дългоочаквания флагман Samsung Galaxy S8.

    Премиерата в Ню Йорк ще се състои на 29 март и ще бъдат представени два модела на смартфона –S8 и S8+. Световния пазар ще се запознае с най-новото устройство на Samsung на 21 април. Тогава се очаква то да бъде достъпно за потребителите от цял свят.

    Двете мобилни устройства работят с процесор Snapdragon 835, а оперативната им памет е 4 GB. Компанията ще опита да впечатли клиентите си с вградена технология, която сканира ириса на потребителя и отключва функциите на телефона. Home бутона е премахнат, а екрана заема почти 100% от предния панел.

    Дизайна, както винаги е елегантен, с тънък панел и заоблени ъгли. Разликата между двата модела ще бъде в размера на дисплея. S8 разполага с 5.7-инчов дисплей, а S8+ е 6.2 – инчов.
    От както се установи дефекта на Samsung Galaxy Note 7, компанията се опитва да върне доверието на потребителите. Samsung стартира годината с пускането на по-евтини смартфони от серията „А”.

     

    Samsung Samsung Galaxy S8 премиера на Samsung Galaxy S8

    Оценка на новината

    0