• Bang&Olufsen покоряват пазара с безжични слушалки

    Bang&Olufsen покоряват пазара с безжични слушалки

    Датската компания Bang & Olufsen, предлагаща разлияни аудио и видео технологии, представи новото допълнение към своите луксозни продукти.

    Bang&Olufsen покоряват пазара с безжични слушалки

    Датската компания Bang & Olufsen, предлагаща разлияни аудио и видео технологии, представи новото допълнение към своите луксозни продукти. Новите безжични слушалки Beoplay H4 са с изчистен елегантен дизайн, изключително удобни и леки.

    Звукът, както винаги е перфектен. Конструкцията е от стомана, алуминии и агнешка кожа. Компанията отдавна е лидер на пазара на аудио техника и това не е случайно. Всяко устройство предоставя на потребителя автентичен звук, при който всяка част от мелодията се чува съвсем отчетливо и ясно.

    Въпреки, че слушалките са безжични има възможност за свързването им с източника на музика посредством кабел, а приложението Beoplay App Ви дава възможност да правите плейлисти и да персонализирате предпочитанията си.



    Освен, че дизайнът е изключително елегантен, предлага и съвсем лесно управление. Сензорния интерфейс, разположен върху слушалките, има бутони за пускане и паузиране, както и за регулиране силата на звука и приемане на обаждания.

    Beoplay H4 вече са на пазара и в България. Потребителите могат да ги намерят във фирмения магазин на ул. „Оборище” 10 в София. Цената на луксозните слушалки е 599 лв.

    Bang&Olufsen луксозна аудио техника безжични слушалки Beoplay H4

    Оценка на новината

    5.00