• Умен тиган от Tefal

    Умен тиган от Tefal

    Tefal пуска на пазара умен тиган, снабден със сензор, отчитащ температурата.

    Умен тиган от Tefal

    Tefal пуска на пазара умен тиган, снабден със сензор, отчитащ температурата. Сензорът изпраща звуков сигнал за промяна на готвенето, така че то да е в съответствие с рецептата. Тиганът е специално създаден за жени, които имат навика да вършат и други неща докато правят вечеря.

    Умния тиган ще е на пазара през втората половина на годината. А, следващата година компанията планира да внесе още по-големи промени – свързан с интернет тиган. Тиганът ще бъде свързан с таблет и така ще се създаде възможност за изпълнение на рецептата стъпка по стъпка. Например, ще бъдете уведомени кога е време да прибавите подправки на зеленчуците и кога е време да изключите котлона.

    Внасянето на иновациите в продуктите на компанията имат за цел увеличение на продажбите. Макар и свързаните устройства да са много добра перспектива, те все още са в процес на развитие. В момента се извършват редица тестове, които да проверят издържливостта и работата на умните устройства.

    Tefal е марка номер едно в своята сфера. Техните продукти от титан са най-висококачествените в целия свят. Очаква се именно те да бъдат свързани с интернет след поне 12 години.
    Умният тиган ще дойде на пазара на достъпна цена – 39 евро.

    нови технологии Tefal умен тиган свързани устройства

    Оценка на новината

    0