• Най-невероятните иновации в медицината

    Най-невероятните иновации в медицината

    Невероятните технологии продължават да предизвикват интереса на хората.

    Най-невероятните иновации в медицината

    Невероятните технологии продължават да предизвикват интереса на хората. Технологиите вече променят хиляди индустрии и улесняват живота ни. Що се отнася до медицината, там технологиите напредват всеки ден, за да спасяват хиляди животи.
    „В Израел има най-много компании, разработващи иновации в медицината. Технологиите на израелските компании се използват от най-големите медицински центрове в света.”, казва президентът на Export Institute.

    Това изказване е направено по повод предстоящото изложение за иновации в медицината MEDinISRAEL 2017. То се провежда с цел да събере на едно място всички разработчици на технологии, които биха могли да променят изцяло медицината. Изложението ще се проведе в Тел Авив.
    Сред някои интересни изобретения, които могат да се видят там са устройство, диагностициращо болест само по гласа на пациента, очила, предназначени за хора с амиотрофична латерална склероза, които искат да ползват компютър и устройство, което изпраща сигнали на родителите, когато трябва да сменят памперса на бебето.

    Тези устройства със сигурност са невероятни, но други имат потенциала наистина да променят цялата здравна система. Сред тях са устройство, способно да премахне напълно малък тумор от гърдата в рамките на 10 минути, тениска, следяща жизнените показатели на пациента в реално време – изключително подходяща за хора със сърдечни проблеми, както и мини устройство, с което може да се извърши ултразвуков преглед навсякъде и по всяко време.

    Медицината със сигурност трябва да претърпи известни промени. В днешно време хората все по-често започват да обръщат внимание на здравето си, но в същото време смъртността е много висока. Хората трябва да превърнат здравните прегледи в рутина и тези устройства са идеален начин за постигането на тази цел.
    Изложението на иновации в медицината MEDinISRAEL 2017 ще се проведе от 6 до 9 март в Конгресния център на Тел Авив. 

    MEDinISRAEL иновации в медицината нови технологии в медицината Израел изложение на иновации в медицината

    Оценка на новината

    5.00