• Тъчскрийн на всяка повърхност от Sony

    Тъчскрийн на всяка повърхност от Sony

    На най-голямото технологично изложение Mobile World Congress (MWC) в Барселона бяха представени едни от най-големите иновации в технологиите.

    Тъчскрийн на всяка повърхност от Sony

    На най-голямото технологично изложение Mobile World Congress (MWC) в Барселона бяха представени едни от най-големите иновации в технологиите. Някои от тях са революционни, други са просто по-функционални. Днес ще обърнем внимание на новото устройство на технологичния гигант Sony.

    Компанията представи Xperia Touch – проектор, който може да превърне всяка повърхност в тъчскрийн. Това става благодарение на инфрачервените светлини, които създават картина, докато камерата улавя движения и докосвания с помощта на 60 кадъра в минута.



    Това устройство е изключително полезно, когато искате да видите коя съставка следва да сложите в зеленчуковия тарт „Татен” без да изцапате телефона си, да проверите прогнозата за времето, да поиграете на различни игри със семейството или просто да проведете видео чат.



    Проекторът е компактен с елегантен дизайн, което го прави незабележим. Xperia Touch дава възможност да превърнете всяка гладка повърхност в интерактивен екран, чрез който да се забавлявате, да творите, да комуникирате и да учите.

     

    Sony Xperia Sony Xperia Touch интерактивен екран тъчскрийн

    Оценка на новината

    5.00