• С какво ще се раздели Apple заради iOS 11?

    С какво ще се раздели Apple заради iOS 11?

    Apple ще представи новата версия на iOS на конференцията WWDC 17, която ще се проведе през юни.

    С какво ще се раздели Apple заради iOS 11?

    Анализатори от Sonsor Tower посочиха, че след излизането на новата версия на операционната система на Apple -  iOS, хиляди приложения ще станат абсолютно безполезни. Новата версия „11” няма да поддържа 32-битови приложения.

    Това означава, че почти 200 000 приложения в AppStore просто ще спрат да функционират. Всъщност Apple отдавна подканва разработчиците да оптимизират своите приложения така, че те да бъдат достъпни за 64-битови процесори. Така те щяха да бъдат достъпни за новия хардуер. Тези процесори се ползват още от 2013г от iPhone 5s.

    Apple ще представи новата версия на iOS на конференцията WWDC 17, която ще се проведе през юни. Още тогава компанията ще обяви спирането на поддръжката за всички остарели програми, както за iPhone, така и за iPad. Това действие се предприема, тъй като по-старите приложения ще забавят работата на новата операционна система.

    Когато iOS 10 се появи разработчиците получиха предупреждения, че приложенията, които не са модифицирани за новата система ще бъдат спрени. В момента повече от 8% от приложенията не са готови да посрещнат новата версия iOS 11.

    Apple iOS операционна система iOS 11 мобилни приложения за iPhone WWDC 2017

    Оценка на новината

    0