• Добавена реалност ще е новото допълнение към iPhone 8

    Добавена реалност ще е новото допълнение към iPhone 8

    Компанията отдавна заяви интерес към добавената реалност.

    Добавена реалност ще е новото допълнение към iPhone 8

    Тим Кук официално обяви, че Apple прави планове, добавената реалност да бъде една от основните функции на камерата на най-новото флагманско устройство на iPhone. Компанията отдавна заяви интерес към добавената реалност и търси начини да я внедри в своя най-нов модел, който вероятно е най-чаканият смартфон от потребителите.

    Според тим Кук добавената реалност е технология, която ще промени света и в пъти ще надхвърли функциите на виртуалната реалност. Кук заяви, че съвсем скоро добавената реалност ще се превърне в част от ежедневието на хората, дотолкова, че да стане задължителна като „три хранения дневно”.

    Apple вече разполага с екип, който неуморно работи по създаването на нови функции, поддържащи добавена реалност. Компанията успя да привлече и няколко служителя от Microsoft и Google, който вече са работили по виртуална реалност.

    За момента, обаче компанията не дава ясна информация за бъдещите си планове, свързани с добавената реалност. Знае се, че Apple работи и по очила за добавена реалност, но вероятно първите си стъпки в тази насока, компанията ще направи с камерата на новия iPhone 8.

    Apple виртуална реалност iPhone 8 добавена реалност

    Оценка на новината

    0