• Новият Huawei P10 е с изключителни характеристики

    Новият Huawei P10 е с изключителни характеристики

    Huawei P10 вече е достъпен и за българските потребители.

    Новият Huawei P10 е с изключителни характеристики

    Huawei P10 вече е достъпен и за българските потребители. Смартфонът може да бъде закупен от магазините на всички мобилни оператори в България, в Поликом, както и във верига Технополис. Потребителите имат възможност да избират между три цвята – „Престижно злато“, „Графитено черно“ и „Мистично сребристо“.

    Новият модел на третия най-голям производител на смартфони е с изключителни характеристики. Смартфонът е оборудван с 3D технология за разпознаване на лица, процесор Kirin 960, който е най-мощният на пазара, технология SuperCharge за супер бързо зареждане на 3200 mAh-батерията.

    Новият флагман отново ще затвърди позицията на компанията, предлагаща най-качествената мобилна фотография. P10 ще използва най-новата основна камера от Leica, предлагаща 20-мегапикселов монохромен сензор и 12-мегапикселов RGB сензор. Така потребителите могат да заснемат професионални снимки със смартфонът си. 8-мегапикселовата селфи камера също е по технология на Leica и отново ще промени представите за фотографията със смартфон. Снимките са по-изчистени и същевременно естествени.

    Смартфонът е с изчистен дизайн и 5,1-инчов стъклен дисплей Corning Gorilla 5. Скенерът за пръстови отпечатъци е запазен, но е преместен в предната част на смартфона, точно под дисплея.

    Huawei Huawei P10 Huawei P10 Plus Leica мобилна фотография

    Оценка на новината

    0