• Първият смартфон в света, разполагащ с 4 камери

    Първият смартфон в света, разполагащ с 4 камери

    От известно време двойните камери станаха практика за всички големи производители на смартфони.

    Първият смартфон в света, разполагащ с 4 камери

    От известно време двойните камери станаха практика за всички големи производители на смартфони. Тяхната единствена цел да гарантират по-добро качество на снимките. Съвсем логично е някой да опита да надхвърли тази идея.

    И това е Alcatel. Новият модел на компанията ще носи името Flash и ще разполага с 4 камери. Alcatel Flash напълно ще промени индустрията. Двете камери на гърба разполагат с по един 13-мегапикселов сензон, който да гарантира идеални снимки при всички условия.

    Едната камера е цветна, а другата е монохромна. Така ще се гарантира най-добрият баланс между цветовете и ще се даде по-добър автофокус.
    Flash разполага и с две селфи камери. И двете предни камери са цветни, но едната е 8-мегапикселова, а друга 5-мегапикселова.

    Заедно двете камери ще направят обикновените селфита в истинско изкуство. Flash идва с процесор Helio X20. Операционната му система е малко по-стара – Android 6 Marshmallow, но това едва ли ще бъде проблем за повечето потребители. Дисплеят е 5,5-инчов, гарантиращ перфектни цветове и удобна работа

    мобилна фотография Alcatel четири камери Alcatel Flash

    Оценка на новината

    0