• 5 устройства, които се грижат за здравето ни

    5 устройства, които се грижат за здравето ни

    Все по-често започваме да обръщаме внимание на здравето си.

    5 устройства, които се грижат за здравето ни

    Все по-често започваме да обръщаме внимание на здравето си. Вече е много по-лесно и не е необходимо за всяка болежка да се отбиваме в лекарския кабинет. На пазара има голям избор от смарт устройства, които ни помагат постоянно да сме в крак с процесите, които протичат в тялото ни.

    Представяме Ви няколко смарт устройства, чиято цел е да ни помагат да изградим по-добри здравни навици.
     

    Mira Vivid Wellness Collection (MVWC)
    MVWC е фитнес тракер. Поддържащ изключително много функции, удобен и едновременно с това стилен. Потребителите могат да се сдобият с MVWC в розово или златисто на цена от около 169 долара.


    Misfit Ray
    Това е тракер, който следи съня и физическата активност. Водоустойчив е и освен това изглежда точно като гривна. Струва 100 долара, а батерията му издържа 6 месеца с едно зареждане.

    Under Armour’s Health Box
    Този уред може да Ви държи в течение за работата на сърцето. Посредством измерватели, уредът получава и анализира данни, след което ги изпраща до смартфона Ви. Устройството струва 400 долара.

    Alpha 2 Robot
    Alpha е робот. Той няма основна функция, но може да Ви напомни да си изпиете лекарствата. Освен това може да прави снимки, да разказва истории, да чете и още куп други полезни неща.


    Gyenno Cup
    Това е смарт бутилка за вода. Тя контролира приема на вода през целия ден. Обикновено хората не пият достатъчно вода, защото не усещат жажда. Gyanno Cup, обаче ще Ви сигнализира, че трябва да изпиете една чаша вода, независимо дали Ви се пие или не. Така ще бъдете сигурни, че сте изпили дневната си доза. Освен това на екранът на бутилката можете да видите колко е горещо навън, с каква температура е водата в бутилката, какво е количеството и така нататък. Gyenno струва 98 долара.

    умни устройства смарт часовници фитнес тракери

    Оценка на новината

    0