• 4 джаджи под $100, които ще впечатлят техноманиаците

    4 джаджи под $100, които ще впечатлят техноманиаците

    Жаждата за нови технологии става все по-голяма.

    4 джаджи под $100, които ще впечатлят техноманиаците

    Жаждата за нови технологии става все по-голяма. На пазара излизат нови и интересни джажи почти всеки ден, но за да се сдобием с тях понякога е нужно да се разделим с крупна сума. Затова ще Ви представим няколко устройства, които струват под 100 долара и освен това са интересни, забавни и високотехнологични.

    The Echo Dot струва малко под 50 долара. Представлява умен помощник. Той може да намери информация по даден въпрос в интернет, да ви пусне любимата песен или да Ви прочете сутрешните новини.

    Blue Microphones Snowball е микрофон, който струва само 69 долара. Той е професионален и може да Ви послужи за професионален запис в студио или за забавна караоке вечер. Микрофонът се свързва с кабел към компютър чрез USB порт.

    Pebble Steel е смарт часовник и за него ще трябва да платите 49 долара. Той е с готин дизайн, който ще се хареса на хората с по-спортен вкус. Макар че, Pebble не е от висок клас, той по нищо не отстъпва на по-скъпите смарт часовници.

    Logitech HD Pro Webcam C920 е уеб камера, насочена основно към потребителите, които предпочитат да комуникират чрез видеочатове. Камерата струва само 62 долара, а характеристиките й са повече от впечатляващи. Едно от най-големите предимства е способността й да записва с невероятно качество, което може да се конкурира с това, което предлагат много по-скъпите камери.

    The Echo Dot Pebble Steel евтина техника интересни джаджи

    Оценка на новината

    0