• Гласовия асистент на Galaxy S8 няма да бъде напълно функционален

    Гласовия асистент на Galaxy S8 няма да бъде напълно функционален

    Южнокорейският гигант Samsung разчиташе на новото си устройство Galaxy S8, за да върне доверието на потребителите.

    Гласовия асистент на Galaxy S8 няма да бъде напълно функционален

    Южнокорейският гигант Samsung разчиташе на новото си устройство Galaxy S8, за да върне доверието на потребителите. Смартфонът беше представен преди броени дни и се оказа наистина впечатляваш. Феновете като че ли забравиха скандала с Note 7, но колко дълго ще продължи славата на S8?

    Samsung, обаче, съобщава че едно от най-обсъжданите нови функции на Galaxy S8 няма да работи напълно при пускането на смартфона на пазара. Става въпрос за гласовия асистент Bixby. Той няма да поддържа гласови команди при дебюта на смартфона на пазара.

    Bixby, oбаче ще може да разпознава обекти и да дава информация за тях, използвайки технология подобна на добавена реалност. Освен това гласовия асистент ще може да Ви напомня да не забравите за срещата в 20:00h. Компанията ще работи по добавянето на нови функции към Bixby.

    Samsung трябва да пусне пълната функционалност на S8 преди есента, защото тогава ще се появи най-големият му конкурент – iPhone 8, в който ще присъства вече развития гласов асистент на Apple – Siri.

    Samsung Samsung Galaxy S8 Bixby гласов асистент на Samsung

    Оценка на новината

    0