• С какво ще впечатли iOS 11?

    С какво ще впечатли iOS 11?

    Новият iPhone 8 ще бъде представен през септември, а малко преди него ще дойде и новата iOS 11.

    С какво ще впечатли iOS 11?

    Новият iPhone 8 ще бъде представен през септември, а малко преди него ще дойде и новата iOS 11. Операционната система, също ще предлага редица новости и подобрения на потребителите и ще направи iPhone 8 още по-желан. iOS 11 вероятно ще бъде представена през юни на WWDC 2017.

    Ето и няколко от очакваните новости в iOS 11:

    1. Siri – асистентът на Apple беше най-добрия виртуален помощник, но в последно време изостава от конкуренцията. За да си върне позициите, Apple ще внесе редица поправки в Siri. Тя, например,  ще разбира контекст, диалект и жаргон. Някои експерти очакват Siri да проработи и с изкуствен интелект.

    2. Допълнителна реалност - Apple не веднъж заявява интереса си към допълнителната реалност. Тим Кук често повтаря, че това е бъдещето на смартфоните и въобще няма да е изненада iPhone 8 и iOS 11 да поддържат подобна функция.

    3. Меню – интересна технология, която беше внедрена в приложението Clips, ще бъде използвана и в iOS 11. Става дума за панел, който ще позволява споделяне на съдържание.

    4. Без 32-битови приложения – това не е новост, но е едно от подобренията, които са сигурни. След появата на iOS 11, над 200 хил. програми ще спрат да работят на устрохствата с марка Apple. Новите приложения ще бъдат по-малки и по-производителни.

    5. FaceTime – в момента тази услуга има един единствен недостатък – не поддържа групови видеоразговори, което позволява на конкурентите да държат по-високи позиции. Тъй като Apple дава заявки, че ще се завърне на пазара по-силна и по-стабилна от всякога е почти сигурно, че ще внесе промени във FaceTime, така че услугата да заеме първо място.

     

    Apple iPhone 8 iOS 11 подобрения в iOS 11 операционна система на Apple

    Оценка на новината

    5.00