• Honor 8 идва с впечатляващи характеристики

    Honor 8 идва с впечатляващи характеристики

    Флагманското устройство на Huawei – Honor V9 беше пуснато в Китай преди известно време.

    Honor 8 идва с впечатляващи характеристики

    Флагманското устройство на Huawei – Honor V9 беше пуснато в Китай преди известно време. Сега предстои и представянето му в Европа, но под името Honor 8. По предварителни данни Honor 8 ще струва 549 евро.

    Срещу тази цифра потребителите ще получат изискан дизайн, 6 GB оперативна памет и батерия с капацитет 4000 мАч. Компанията обещава поне два пълни дни работа със смартфона, без нужда от зареждане.

    Процесорът е Kirin 960, който е използван и при флагманите P10 и Mate 9. Honor 8 ще дойде с 6,97-мм корпус, който дава изключителна здравина и защита. Вградената памет на смартфона е 64 GB.

    Дисплеят е 5,7-инчов TFT LCD. Honor има 2 задни камери, както и по-новите флагмани на компанията. И двете камери са 12-мегапикселови и поддържат 4К видеа при 3D кадъра в секунда.

    Huawei е помислила и за селфи-феновете и отново ще им даде почти професионално качество с предната 8-мегапикселова камера. Скенерът за пръстови отпечатъци не е изпуснат и в Honor 8. Смартфонът работи безпроблемно с две SIM-карти.

    В Англия, Германия, Франция, Италия, Испания и Швейцария потребителите, които са се доверили на Honor 8 Pro получават и подарък microSD карта с обем 128 GB или преносима батерия от 10 000 мАч. Постепенно смартфонът ще навлезе и в другите европейски страни.

    Honor 8 Huawei Honor 8 флагман от Huawei

    Оценка на новината

    0