• Полезни приложения, които да имаш

    Полезни приложения, които да имаш

    В магазините за приложения на Android и iOS изобилства от приложения от всякакъв тип.

    Полезни приложения, които да имаш

    В магазините за приложения на Android и iOS изобилства от приложения от всякакъв тип. Някои от тях са много полезни, други – не чак толкова. Приложенията са забавен начин да персонализираме смартфона си, да организираме делата си, да се забавляваме в свободното време и да създаваме интересни и забавни неща.

    Представяме Ви няколко приложения, които наистина има полезна функция и ще ни помогнат да минем през забързаното ежедневие много по-лесно.

    Parkopedia
    Приложението е насочено към шофьорите. Нали знаете колко е трудно да откриете място за паркиране, особено в по-натоварените дни? Е, с Parkopedia този проблем се решава. Приложението ще Ви покаже кое е най-близкото място за паркиране до зададената дестинация. Освен това приложението ще изчисли колко ще Ви струва, а от скоро има възможност да платите за паркинг направо през него. Parkopedia е достъпно в над 6300 града в целия свят.

    Blinkist
    Това приложение ще бъде много полезно на студенти, учещи в специалности, които изискват изчитането на голямо количество литература за по-кратко време. Blinkist резюмира изключително подробно над 1500 полезни четива като ги превръща в кратки статии. В приложението могат да бъдат открити четива на тема психология, икономика, маркетинг, кариери, мениджмънт, предприемачество, право, история и други.

    100GB Free Cloud Storage Degoo
    Това приложение е изключително полезно. Повечето от нас пълнят паметта на телефона си с музика, видеа и снимки, които не са с перфектно качество, но пък ни е жал да изтрием. Приложението дава 100 GB безплатно сторидж пространство. Всички файлове се криптират и се пазаят в три копия. Всеки нов файл, който създавате на смартфона си, се запазва автоматично. Така въобще няма да се притеснявате за паметта в телефона си. Приложението е достъпно само за Android.

    Приложения Android iOS интересни приложения

    Оценка на новината

    0