• L16 - компактна професионална камера, която всеки фотограф ще поиска

    L16 - компактна професионална камера, която всеки фотограф ще поиска

    Компанията Light представи едно бижу във фотографията, което няма как да не се хареса на най-запалените фотоманиаци.

    L16 - компактна професионална камера, която всеки фотограф ще поиска

    Компанията Light представи едно бижу във фотографията, което няма как да не се хареса на най-запалените фотоманиаци. Фотоапаратът L16 е компактна камера, която дава перфектно качество на снимките и освен това е на изключително достъпна цена.

    Устройството разполага с 16 вградени лещи с широк диапазон от 28mm до 150mm. Ако си фотограф и четеш това, ще знаеш, че трябва да се впечатлиш, защото L16 заснема безпроблемно, както широки пейзажни кадри, така и много далечни обекти.

    Лещите са независими една от друга и всяка е различна по вид. Така се гарантира високо качество, което може да се сравни с качеството, което дава камера със сменяема оптика. Всички 16 лещи снимат едновременно, след което сглобяват едно изображение с много високо качество. Най-хубавото е, че фотографът може да промени фокуса след като снимката вече е на лице.

    L16 е пригодима към всякакви светлинни условия, защото събира много повече светлина. Паметта на фотоапарата е 256GB – напълно достатъчни да съберат всички кадри. L16 беше представена през 2015г. и събра 30 млн. долара инвестиция, които бяха достатъчни за производството. Цената на една камера е 1700 долара.

    фотоапарат фото лещи Light L16 камера с 16 лещи

    Оценка на новината

    0