• Няколко интересни приложения

    Няколко интересни приложения

    Търсите ли си полезни приложения? Ето няколко идеи:

    Няколко интересни приложения

    Търсите ли си полезни приложения? Ето няколко идеи:

    Music Mate – повечето от нас ползват различни платформи за стрийминг, като най-разпространената е Spotify, но пък ако иксаме да гледаме и видео към песента ще трябва да ползваме YouTube, което е неудобно с оглед на това, че трябва да се прехвърляме от приложение на приложение. Music Mate е средния вариант. Приложението позволява да откриваме любимата си музика и подходящото видео без да се налага да излизаме от приложението. Работи само с Android.

    Luckytrip – идва най-любимият сезон на всички ни и в главите ни започват да обикалят идеи за почивка. Да си намериш подходяща дестинация, обаче е труден процес понякога. Luckytrip идва на помощ. Приложението е толкова удобно, че дори не знаем какво първо да Ви кажем за него. За да си намерите място за вакнция, трябва просто да зададете определен бюджет, а приложението ще генерира всички възможни дестинации, попадащи в категорията. Luckytrip ще вземе предвид цената на самолетния билет, хотелите, храната и ще Ви даде предложения с какво може да се забавлявате на избраното място. Всяка готина дестинация, която Ви грабне окото, можете да споделите с компанията си и така да определите коя е най-подходящата оферта. Приложението работи само с iOS.

    CastBox – това е приложение, където всеки един от нас може да качи някакво аудио без да плаща такси за хостинг или абонамент. Съдържанието в платформата са много различни – от кавъри, през аудио и аудио книги. Създателите на приложението го наричат „YouTube за аудио“ и това определение е доста точно. Приложението е достъпно за Android и iOS.

    Приложения Android iOS CastBox LuckyTrip Music Mate

    Оценка на новината

    0